Photos

Description

Grumbullim skrapi, Metale me ngjyra si: Bakër, Alumin, Bronz, etj. Grumbullim kanaqe, Grumbullim plastike të të gjitha llojeve dhe Sistem modern grumbullimi. Partner: Kurum international, Al Sidenor dhe simotra të tjera nga Kroaci, Turqi, Italy, etj. Korrektesë dhe Çmime mjaft të mira.

Visited 1332 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: