Photos

Description

SAMINA AUTO 4×4 SH.P. K:
Është qendra më e madhe e Autoservisit për Land Rover dhe Range Rover në Qarkun e Tiranës dhe kjo falë cilësisë së lartë dhe standardit Europian që ofron në tregun shqiptar.
Brenda magazinës së Samina Auto 4×4 do të gjeni pjesë këmbimi origjinale të pajisura me të gjitha çertifikatat e cilësisë si edhe pjesë të përdorura Land Rover. SAMINA AUTO 4×4 SH.P.K: Eksperiencë shumëvjeçare, Staf i kualifikuar, Asistencë teknike, Teknologji bashkëkohore, Shërbim korrekt dhe profesional për: Diagnostikim me kompjuter të makinës tuaj; Riparime elektrike, xhenerike dhe motorrike; Aksesorë Land Rover (bodykit, parakolp, prapakolp, stopa, fenerë, organella etj). SAMINA AUTO4x4: Gjithnjë e Para, Ju mirëpresim

Visited 318 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: