Photos

Description

SAF AUTO
Autoservis dhe Shitje makinash !!
Punime elektrike/xhenerike dhe një autoservis mjaft cilësor për makinën tuaj. SAF AUTO: Impjant modern për lyerjen e makinës tuaj, tekonologji e përparuar në lyerje dhe një staf i mirëtrajnuar gjithashtu. SAF AUTO: Edhe vendosje të impjanteve të gazit, servis të tyre, montim dhe garanci mbi çdo punë të kryer. SAF AUTO: Kontroll elektronik i makinës tuaj, mbushje kondicioneri për të gjitha llojet e autoveturave etj. SAF AUTO: Edhe shitje makinash të përdorura me dokumentacion të rregullt dhe me çmime konkurruese. SAF AUTO: Standard, përkushtim dhe një pikë referimi në treg.

Visited 810 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: