Photos

Description

Një kompani plot reputacion në qarkun e Kurbinit. Materiale ndërtimi, si tulla, hekur, baleta, etj, dhe çmime shumë të mira. Cilësi, Standard, Ekip miqësor, Transport dhe një kujdes dinamik ndaj klientelës. Po kështu, edhe çimento, blloqe, polisterol, dhe mjaft materiale të tjera ndërtimi. ROLI Shpk: Gjendet në toplistën e kompanive në qarkun e Kurbinit.

Visited 2925 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: