Photos

Description

Bojëra cilësore të markave më të mira europiane, të tilla si: Xpomodomi, Vernilac, Vechro, Body, Izomat, etj, si edhe Përgatitja e tyre me Kompjuterat më të mirë në tregun botëror. Jo vetëm shitje, por edhe një Ekip profesional në terren për Lyerje plot standard dhe finesë të: Rezidenca, Pallate, Bar-Restorante, Hotele, Shtëpi, Zyra, Godina civile, biznesi dhe industriale. Po kështu, pranë showroom-it tonë, ju do të gjeni edhe Materiale ndërtimi, Materiale hidraulike, Materiale elektrike dhe Vegla pune. ”Rines Color”: Produkte që udhëheqin në treg, Garanci, Klientë të kënaqur, Besueshmëri, Projekte të realizuara në kohë dhe Çmime mjaft të mira, Ju mirëpresim !

Visited 1287 times, 3 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: