Photos

Description

RIDA VILLAGE KSAMIL ISLAND
Qendër Turistike !!
Bar-restorant, menu e pasur me prodhime të detit dhe gatime tradicionale gjithashtu. RIDA VILLAGE KSAMIL ISLAND: Dhoma hoteli të mirëmobiluara dhe që jepen me qera, higjenë maksimale, gjelbërim, në fakt, i gjithë impjanti turistik është i zhytur mes gjelbërimit fantastik. RIDA VILLAGE KSAMIL ISLAND: E vendosur vetëm pak metra larg bregut të detit Jonian, është një nga pikat më të veçanta të qetësisë dhe shërbimit unik. Panoramë fantastike dhe çmime shumë të mira, ju mirëpresim!

Visited 794 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: