Photos

Description

RESTORANT ‘’VËLLEZËRIT LLESHI’’: Gjithmonë një hap përpara!
RESTORANT ‘’VËLLEZËRIT LLESHI’’: Një qendër cilësore e organizimit të Eventeve të paharrueshme. Sallë imperiale me kapacitet deri në 450 persona për Dasma dhe Gëzimet tuaja familjare. Një investim unik, mbreslënës dhe plot design. Po kështu, koktejli organizohet në çdo detaj dhe kjo brenda godinës plot hijeshi. Tek restoranti ynë, në 2(dy) sallat ngjitur, shërbehet për klientët edhe në rastet e Vakive dhe ofrohet një kapacitet ulësesh prej 800 persona. RESTORANT ‘’VËLLEZËRIT LLESHI’’: Ambjente dhe panoramë fantastike, gatime tradicionale dhe europiane, staf i përkushtuar, menu e organizuar në sintoni me dëshirat e klientelës, gjelbërim, investime të herë pas hershme në kompleks, parkim i bollshëm, lidership vizionar dhe çmime mjaft konkurruese, Ju mirëpresim!

Visited 399 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: