Photos

Description

Stili tradicional dhe modern i shërbimit. Specialitetet: Mish i hellit dhe zogj të fshatit, si edhe Menu tradicionale & europiane. Gjelbërim, Freski, Panoramë, Parkim. Organizojmë: Ditëlindje, Gëzime familjare, Evente të ndryshme, dhe mjaft i njohur në Qarkun e Tiranës.

Visited 1516 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: