Photos

Description

Dasma dhe ahengje të paharrueshme ! Sallë moderne me 500 ulëse për dasmën ose ahengje të tjera familjare. Meny e pasur me specialitete Vendore & Europiane. ” Restaurant Lumi ” : Rehati, Staf profesional, mysafyrë të kënaqur, Parkim, Çmime të volitshme.

Visited 667 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: