Photos

Description

Një Supersallon dasmash apo Evente të ndryshme për Ju dhe Gëzimet tuaja. Cilësi, Standard, Arredim plot finesë, Staf i përkushtuar, Hapësirë panoramike, Parkim dhe Një pikë referimi në tërë Qarkun e Prizrenit.

Visited 1027 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: