Photos

Description

RED APPLE BAR
Bar-Restorant-Hotel-Evente !!
Një impjant modern i shërbimit plot klas dhe design që është në toplistën e bizneseve të këtij lloji në qarkun e Fierit. RED APPLE BAR: Bar neoklasik, restorant me gatime tradicionale dhe europiane, hotel sipas standartit më të mirë në treg, staf mikpritës, gjelbërim, kënd lojërash për fëmijë, parkim. Edhe organizime të ndryshme, evente me muzikë live dhe të zgjedhur për festa, gëzime familjare dhe shoqërore etj. RED APPLE BAR: Cilësi, standard, përkushtim i vazhdueshëm, kujdes dinamik ndaj klientit, ju mirëpresim!
 

Visited 724 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: