Photos

Description

Ambjente të bollshme dhe një investim mbreslënës për klientelën. Produkte të çertifikuara, Shumëllojshmëri, Cilësi, Standard, Oferta dhe Surpriza kohë pas kohe, Parkim për klientët. Një skuadër e mirëtrajnuar dhe novatore në shërbimin tuaj, Çmimet më të mira në aksin Prizren – Gjakovë. Q.T.Kastrati: Përkushtim, Profesionalizëm dhe Një pikë e fortë referimi për klientelën.

Visited 1839 times, 4 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: