Photos

Description

Një Qendër e Madhe tregtare, e vendosur në Arbanë-Prizren-Kosovë, dhe, që rrezaton Cilësi të Lartë, Përkushtim të vazhdueshëm, Profesionalizëm dhe Çmime shumë të mira. Produkte ushqimore, Fruta, Zarzavate, Perime, Pastiçeri, dhe Qindra produkte të tjera të freskëta për shtëpinë, bar-restorantin, apo kuzhinën tuaj. Po kështu, edhe Veshmbathje me çmime mjaft konkurruese, shumëllojshmëri zgjedhjesh, dhe Oferta në dinamikë. Q.T.”BELI”: Ju mirëpresim për të shijuar Standartin, Produktin, Çmimin dhe Shërbimin miqësor të Stafit tonë.

Visited 1263 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: