Photos

Description

PRODHIM BLLOKU VLADIMIR GJONI: Prodhim masiv Blloku për Ndërtime!
PRODHIM BLLOKU VLADIMIR GJONI: Prodhim masiv i bllokut të ndërtimit në forma e përmasa të ndryshme dhe kjo me shumicë-pakicë duke furnizuar individë dhe biznese në qarkun e Tiranës dhe të Krujës sipas kërkesave të klientit. E pajisur me makineri dhe teknologji italiane të prodhimit të bllokut plotëson me korrektesë çdo porosi të klientelës duke ofruar produkt kualitativ dhe çmimet më të mira në treg. Të gjitha prodhimet tona janë të destinuara për godina civile, rezidenca, godina komerciale dhe industriale dhe ato gjenden jo vetëm në veprat e reja të akseve kryesore në këto 2 (dy) qarqe të vendit por edhe në mjaft akse të tjera dytësore të tyre. PRODHIM BLLOKU VLADIMIR GJONI: Blloqe Ndërtimi, cilësi e produktit, kualitet, besueshmëri e klientelës, transport sipas marrëveshjeve, realizim në kohë të çdo porosie, ju mirëpresim!

Visited 371 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: