Photos

Description

Rafte metalike për Markete, Supermarkete, Kapanone. Cikël i mbyllur që nga projekti në letër, ndërtimi dhe mirëmbajtja në terren dhe garanci absolute. Shërbim piruna, Shërbim piatoforme, Skela, Etj. Ofrojmë shitje, Japim me qera, si edhe Vlerësojmë raftet tuaja. Eksperiencë, Staf profesional, Asistencë, Punë të kryera në kohë dhe me cilësi në të gjithë Shqipërinë. Partnerë kredibil si: POTI s.r.l, Coop Emiliana, Montaggi – Bologna – Italy, Etj. POTI Shpk: Lider në tregun shqiptar.

Visited 2234 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: