Photos

Description

I lançuar në tregun Shqiptar në Qershor të vitit 1998, Sot shkëlqen si një Sipërmarrje dinjitoze dhe plot reputacion. Me një fluks benzinatash në aksin Lezhë-Tiranë dhe synim për një shtrirje akoma më të madhe në Shqipëri, BUJARI – PETROL ofron: Cilësi, Standard, Profesionalizëm, Kujdes dinamik ndaj clienteles dhe Çmime shumë të mira. Gjithashtu tek Pikat tona do mund të gjeni Aksesorë plotësues për Automjetin tuaj, Database të dhënash, Shërbimin me tollon dhe Oferta në dinamikë. BUJARI – PETROL: Një pike referimi për klientelën dhe gjendet padyshim në Toplistën e kompanive më të mira shqiptare.

Visited 1022 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: