Photos

Description

PASTIÇERI PELIKAN
Ëmbëlso jetën tënde !!
Eksperiencë shumëvjeçare në shijen e rafinuar të ëmbëlsirave dhe tortave. PASTIÇERI PELIKAN: Cilësi e lartë produkti dhe shërbimi, standard, kualitet, freski dhe shije. Shërbejmë me profesionalizëm me një staf të përzgjedhur për: Evente të ndryshme; Gëzime familjare dhe shoqërore; Bashkëpunime etj. PASTIÇERI PELIKAN: Torta, amareta, ëmbëlsira, çokollata, konfeta etj, ju mirëpresim!

Visited 2446 times, 3 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: