Photos

Description

Park Hotel : Një ndërtim i vitit 2017 në një nga zonat e reja më të populluara në Tiranë, në zonën e Unazës së Re. Vetëm 3 Km nga qendra e qytetit, dhe fare pranë autostradës që të lidh me Aeroportin, Durrësin dhe Elbasanin si edhe me TEG dhe QTU. Një Hotel i nivelit europian dhe që ofron cilësi e standard, si edhe komfort e cmime të mira gjithashtu. Park Hotel : Dhoma të mirëmobiluara, ajër i kondicionuar, aspirim, TV, Satelit, Wi-Fi falas, Key Card, Mëngjes, Parkim i mbuluar, Telefon, Recepsion 24 orë. Park Hotel, Ju mirëpret!

Visited 424 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: