Photos

Description

Një investim i madh në shërbim të klientelës dhe një Bar-Restorant i nivelit të lartë. Gatime të peshkut, Kuzhinë tradicionale dhe europiane, Meny e pasur me prodhime të detit. Gjelbërim, Panoramë unike, Kënd lojërash për fëmijë, Evente të ndryshme, Staf miqësor dhe profesional, Unik për nga lloji dhe një kombinim i Stilit klasik me atë modern. Klientë të kënaqur nga Shqipëria dhe nga Kosova.

Visited 1020 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: