Photos

Description

Një restorant unik dhe shumë i këndshëm. Mikpritje e ngrohtë dhe një kombinim i përkryer i Kuzhinës italiane me atë shqiptare. Arredim klasik, Produkte të freskëta të detit, Një larmi verërash të zgjedhura, Gatime speciale, Staf profesional dhe një pikë e fortë referimi për klientët në zonë, ata nga Tirana, por edhe nga vise të tjera të vendit, nga Kosova, etj. PALMA Restorant: Family Style Restaurant.

Visited 964 times, 2 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: