Photos

Description

Një optikë mjaft kredibile në Tregun metropolitan dhe më gjerë. Lente kontakti, Xhama optik gjerman, Marka Rodenstock, Lente Speciale Keratokon, Proteza syri dhe Lente kontakti kozmetike, Shoklle për optikë. ”Optika ROMA”: Sytë rrezatojnë dritë, Ndihmojini ta bëjnë këtë gjithnjë. Cilësi – Përkushtim-Çmime dhe Oferta në dinamikë.

Visited 1492 times, 2 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: