Photos

Description

Një impjant modern dhe atraktiv i shërbimit ndaj klientit. Benzinatë me të gjithë aksesorët plotësues, dhe, që shkëlqen në këtë aks rrugor me të gjithë performancën e saj. Bar-Restorant me gatime tradicionale dhe europiane, Bar panoramik në verandë, Parkim pa limit për autovetura, kamiona, trajlera, etj. Një vend fantastik për të pushuar, për t’u çlodhur, për të marrë energji të reja dhe për të vazhduar në itinerarin tuaj. I vendosur në qendër të vendit rrezaton cilësi, standard, përkushtim dhe çmime shumë të mira. Një emër i dashur për klientelën edhe në qarqe të tjera të vendit.

 

 

Visited 2102 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: