Photos

Description

OASIS-Bar Restorant Piceri
Cilësi, Standard, Qendër turistike !!
Një impjant modern shërbimi i vendosur buzë detit Adriatik dhe i klasit të lartë. OASIS: Gatime cilësore të peshkut të freskët, kuzhinë tradicionale dhe europiane, shërbim profesional, panoramë fantastike, gjelbërim, largësia nga deti 0 (zero) dhe parkim pa limit. OASIS: Edhe bar klasik-brenda dhe në verandë, piceri, muzikë dhe koncerte live me këngëtarë të zgjedhur, evente dhe organizime të ndryshme, komfort, relax dhe një pikë e rëndësishme turistike për klientelën në Gjirin e Lalzit e më gjerë, ju mirëpresim!

Visited 1551 times, 2 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: