Photos

Description

Shitje e mjeteve Bujqësore dhe të ndërtimtarisë. Traktorë të llojeve të ndryshme si: John Deere, Hurliman, Same; Lloje të ndryshme të pjesëve përcjellëse për traktora; Makineri të ndryshme si: Kombanja, Eskavator, Damper, Kamionë; Pjesë të ndryshme motorike si vajëra, filtëra, etj

Visited 2388 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: