Photos

Description

Punime të Finiturës për vila, shkolla, shtëpi, zyra, godina biznesi, etj. Punime gipsi, Sistem kapot, Sufatime, Grafiato, Lyerje, Cilësi dhe Standard. Ekip profesional, Punë të kryera në afat dhe Çmime shumë të mira. Një emër mjaft i njohur në Aksin Prizren – Gjakovë., dhe më gjerë.

Visited 1476 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: