Photos

Description

NTT MONI
Materiale Ndërtimi !!
Një biznes gjithnjë e në ngjitje dhe me një performancë të shkëlqyer në tregtimin e materialeve të ndërtimit, në fushën e menaxhimit , të shumëllojshmërisë së produkteve dhe marrëdhënieve shumë të mira me klientët. NTT MONI: Material ndërtimor, plehëra kimike, drithëra, tuba, kanalizime, produkte të rrymës.  NTT MONI: Shërbim cilësor ndaj klientit, standard, oferta të here pas hershme dhe çmime konkurruese. Është një nga ndërmarrjet më të mira në aksin Prizren-Gjakovë.

 

Visited 554 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: