Photos

Description

Një investim Gjigand në shërbim të klientit, dhe Qindra e Mijëra marka plot reputacion me Çmime mjaft të mira. Produkte të Mobilerisë dhe Produkte Elektrike, Si edhe një pafundësi produktesh të tjera për Arredimin e shtëpisë apo të biznesit tuaj. Aksesorë mobilerie, Elementë korniza druri dhe plastike, Karrike dhe Tavolina bari, Pajisje tualeti, Arredime Interior / Exterior, Modele pafund të Abazhurëve dhe Ndricuesve të fjalës së fundit, dhe Mijëra produkte të tjera arreduese dhe Të gjitha SHUMICË-PAKICË. ‘’N.T.P REMUJAS’’: Kujdes ndaj klientit, Cilësi, Standard, Korrektesë, Përkushtim dhe gjendet  në Toplistën e Kompanive të Kosovës.

Visited 1275 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: