Photos

Description

Ofrohet Druri më Kualitativ, për Prodhimin cilësor e me standard të Shtëpive të drurit. Po kështu, prodhim Tavolina druri antike, Prodhim me porosi i Karrige druri, Veranda, Shkallë të brendshme druri, Veshje druri, dhe të gjitha këto me një Kombinim të shkëlqyer të produktit me natyrën. Po kështu prodhojmë edhe Shkallë të jashtme druri, Çati druri, Dhoma ndenje prej druri, dhe mjaft Aksesorë plotësues të arredimit e design-it, të gjitha prej druri. Staf kualitativ, Përkushtim, Punë të kryera në të gjithë Kosovën dhe Çmime mjaft të volitshme.

Visited 1518 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: