Photos

Description

E lançuar në treg më 1 Qershor 2015, sot “DOEL” shkëlqen si një sipërmarrje dinjitoze dhe e suksesshme, e cila merret me Produkte të Mishit dhe Prodhimeve Shtazore. Është një ndërmarrje e licensuar nga “avuk” për distribuime të Produkteve të Mishit në Kosovë dhe jashtë saj. Produktet e mishit janë: Proshutë, Suxhuk, Disa lloje Proshute Pule, Biftek Fllat ajron, Mishra industriale, Pula, Fileto Pule, Peshk të ngrirë, Kackavalla, Tuna Peshku, Vaj Fritezës, etj. Janë gjithsej më shumë se 75 Produkte të mishit për Markete dhe Restorante. Cilësi, Standard, Teknologji e përparuar, Ekip profesional dhe Çmime mjaf të mira. Motoja jonë është: ” Besnikëri ndaj klientit “, Ju mirëpresim !

Visited 846 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: