Photos

Description

Është padyshim kompania më e specializuar në Aksin Ferizaj – Gjilan, për Prodhimin e Rrjetave metalike, Prodhim Fer Traj, dhe kjo në shkallë mjaft të madhe. N.T.P BAJRAMI: Një ekip novator, Punë dhe Porosi të kryera në afat, Garanci, Përkushtim, Teknologji e përparuar, Standard BE, Besueshmëri, Klientelë besnike në të gjithë Kosovën dhe Çmime të fabrikës, Ju mirëpresim !

Visited 1021 times, 2 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: