Photos

Description

Një kompani dhe, që merret me Përpunimin e Granitit, Mermerit, Terasa dhe Dekorime mjaft të ndryshme. Stil, Design, Korrektesë dhe Çmime mjaft të mira. Kujdes dinamik ndaj klientit, Ekip profesional, Punë të kryera me mjaft cilësi dhe mjaft e njohur gjithashtu në qarkun Prizren – Suharekë, por edhe më gjerë.

Visited 919 times, 2 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: