Photos

Description

NPT BERISHA COM
Ndërtime dhe Mirëmbajtje !!
Një biznes i suksesshëm dhe kompetitiv, i cili operon në fushën e Gjakovës, si edhe në rrethinë. Infrastrukturë rrugore, pastrim, mirëmbajtje rrugore, ndërtim rruge etj. Një staf Inxhinierik i mirëkualifikuar, punonjës të apasionuar, drejtues të aftë dhe punë të kryera në afat, me cilësi dhe standard europian. NPT BERISHA COM: Është padyshim një nga emrat më të njohur të biznesit në aksin Gjakovë-Prizren dhe kjo falë korrektësisë, teknologjisë së përparuar dhe besueshmërisë në treg.

 

Visited 646 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: