Photos

Description

NPN ATLAS
Prodhim Gypa betoni dhe Ndërtime !!
Një kompani e specializuar për prodhimin e të gjitha llojeve të gypave të betonit dhe kjo në një masë të madhe duke plotësuar kërkesat e kompanive të ndryshme të ndërtimit dhe me një hartë shpërndarje në të gjithë Kosovën. NPN ATLAS: Standard i përparuar, cilësi dhe shumëllojshmëri e gypave të betonit, realizim në kohë i çdo porosie, çmime mjaft të mira dhe një emër i njohur në qarkun e Prizrenit dhe më gjerë. NPN ATLAS: Prodhim me cilësi!

 

Visited 856 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: