Photos

Description

N.E.A-08 SHPK: Parkete dhe Arredime!

N.E.A-08 Shpk: Mbi 20 Vite në treg në sektorin e prodhimit të mobiljeve dhe të tregtimit të parketeve. N.E.A-08 Shpk: Parkete druri dhe laminati për: Rezidenca, godina komerciale, vila, godina industriale etj. N.E.A-08 Shpk: Ekskluzivitet për Shqipërinë i disa markave zvicerane dhe europiane si: KRONOSWISS-DRVPOIZVOD-BJELIN-CHIMIVER. Cilësi e Lartë, standard, konsulencë për klientin, transport dhe çmime mjaft konkurruese. N.E.A-08 Shpk: Punë dhe projekte të kryera me sukses tek: Stadiumi i Shkodrës, palestra të ndryshme të shkollave në Tiranë, Lushnjë, Fier, Vlorë, Korçë dhe kudo tjetër në Shqipëri. N.E.A-08 Shpk: Klientë të kënaqur, investime mbreslënëse dhe një vlerë e Shtuar imperiale në botën e parketit dhe të mobilimit!

Visited 622 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: