Photos

Description

MURAGA BIG HOUSE
Bar-Restorant, Evente !!
Me sloganin ‘Klienti në qendër të vëmendjes’ MURAGA BIG HOUSE rrezaton përkushtim, standard, cilësi të lartë dhe kujdes dinamik ndaj klientit. MURAGA BIG HOUSE:  Bar dhe Bar në verandë, lulishte e kuruar në detaje, kënd lojërash për fëmijë, parkim pa limit dhe i vendosur mes të gjelbërimit të pafund. MURAGA BIG HOUSE: Kuzhinë tradicionale dhe europiane, piceri, amjente të ndryshme në varësi të klientelës, shërbim brenda dhe në verandat e mrekullueshme plot hijeshi, evente, ditëlindje dhe organizime të ndryshme dhe çmime shumë të mira.

Visited 1846 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: