Photos

Description

MUKA
Makina me Qera dhe Pjesë këmbimi !!
Mbi 15 ( pesëmbëdhjetë ) makina me qera (nga Zvicra) dhe mjaft të tjera në vazhdim për klientët tanë. 3(tre) copë 211 Fiat, Polo, X5, ML, Boro etj. MUKA: Po kështu ofrojmë edhe pjesë këmbimi vetëm për Benz. MUKA vepron në treg për të plotësuar shijet më të mira të klientelës me cilësi, korrektesë dhe çmime konkurruese. MUKA: Për një target të madh klientësh, dokumentacion i rregullt dhe një pikë e fortë referimi jo vetëm në aksin nacional Kamëz-F.Krujë, por në tërë qarkun e Tiranës e më gjerë.

Visited 956 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: