Photos

Description

Sisteme Kapot, Punime gipsi, Lyerje fasadash dhe ambjentesh të brendshme, Sufatime, Grafiato, Korniza allçie, etj. Një skuadër mjaft efikase në terren dhe Porosi të kryera në kohë. Cilësi, Standard dhe Çmime konkuruese.

Visited 1765 times, 2 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: