Photos

Description

MORINA-RG SH.P.K: Material ndërtimor dhe Ndërtime!
MORINA-RG: Një kompani e fokusuar në tregtimin e materialit ndërtimor dhe në fushën e ndërtimit gjithashtu. MORINA-RG: Knauf, Izolime, Ngjyra, Profila, Llamarinë, Tjegulla, Çimento, Aksesorë të ndërtimit, Projekte të përmbushura me sukses në aksin Prizren-Gjakovë dhe më gjerë. MORINA-RG: Me një drejtues të aftë si z. Avni Morina, i cili shquhet jo vetëm për një mirëadministrim të kompanisë, por edhe për aftësitë e tij të spikatura në marketing dhe marrëdhëniet  mjaft të mira me klientët, sot MORINA-RG shkëlqen në treg si një biznes i stilit perëndimor dhe me një performancë gjithnjë e në rritje. MORINA-RG: Gjithmonë në plotësim të kërkesave të klientit, gjithmonë me çmimet më konkurruese në treg, ju mirëpresim!

Visited 834 times, 2 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: