Photos

Description

Pastiçeria e parë në Tiranë sa i takon Cilësisë, Standartit dhe Klientelës besnike. Porosi për individë, për familje dhe për Evente të ndryshme. Teknologjia më e përparuar në prodhim – Risi në tregun shqiptar, Staf plot përkushtim, Produkte të freskëta dhe në çdo orar. MONAMOUR: Besueshmëri – Standard – Përkushtim.

Visited 2719 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: