Photos

Description

MOBILERI MUÇA GGH
Mobilimi i ambjentit tuaj !!
E lançuar në tregun shqiptar që nga viti 2001 ofron për klientelën mobilim dhe dekorim cilësor si: Kuzhina, mobilje për dhoma ndenje, mobilime salloni, mobilje për zyra, rezidenca etj. Po kështu edhe: Soxhorno, dhoma gjumi, divane, kolltuqe, kënde, karrige dhe tavolina, portmonto etj. Një gamë e gjerë dhe e pafund produktesh arreduese, projektim, prodhim, transport dhe më e mira për klientët tanë. MOBILERI MUÇA GGH: Është padyshim një lider në tregun shqiptar, një pikë qendrore referimi për individë, dyqane, mobileri dhe mjaft biznese nga Shqipëria dhe Kosova. Cilësi dhe çmime të shumicës, partneritet dhe korrektësi, besueshmëri dhe kohezion.

Visited 3273 times, 3 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: