Photos

Description

Mobileri DODA: Projektim dhe Arredim cilësor i ambjenteve rezidenciale dhe të Biznesit tuaj me Mobilje dhe Konstruksione druri, sipas shijes së klientit. Teknologji e avancuar në prodhim, Staf inxhinieriko-teknik profesional dhe Mjeshtra të përpunimit të drurit, nga më të mirët në metropolin shqiptar. Montim dhe Dorëzim në afat i Porosive të klientit, Asistencë dhe Disponibilitet për çdo shqetësim të klientit, Design dhe Shumëllojshmëri zgjedhjesh si: Tavolina dhe Karrike, Sallone, Rafte dhe Banakë, Dyer, Dritare, Grila, Kuzhina, Krevat gjumi matrimonial, Punime artistike, Divane dhe Poltrona, Konstruksione druri, Dhoma gjumi, Credenza, Tualete, Zyra dhe Studio, Etj. Mobileri DODA: Standard EU, Cilësi e Lartë dhe Çmime konkurruese.

Visited 1318 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: