Photos

Description

Një biznes Lider në Qarkun e Suharekës, dhe mjaft kredibël edhe më gjerë. Dhoma gjumi, Dhoma ditore, Dhoma për fëmijë, Kuzhina, Komode, Invertar për zyra, Paradhoma, Tavolina buke dhe mjaft Mobilime të tjera. MOBELLAND: Cilësia është një PARIM mbi të cilin punohet prej vitesh. MOBELLAND krijon modele të përsosura, dhe në përputhje me standartet më të larta të Industrisë së Mobilerisë, dhe me Çmime mjaft konkuruese.

Visited 1828 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: