Photos

Description

MM MERMER-SUHAREKË
Mermer dhe Material ndërtimor !!
Pllaka prej mermeri, gypa betoni me diametër të ndryshëm, elemente anësore për rrugë dhe autostrada, teknologji e përparuar në prodhim, çmime të volitshme dhe gjithçka në koherencë me shijet më të mira të klientelës. MM MERMER-SUHAREKË: Korrektesë me klientët, projekte ambizioze, besueshmëri në treg dhe padyshim, është një nga ndërmarrjet prodhuese/tregtare më të njohura në qarkun e Suharekës e më gjerë, ju mirëpresim!

Visited 1147 times, 2 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: