Photos

Description

MERMER & GRANITE ”VËLLEZËRIT KASA”: Është padyshim në Toplistën e kompanive më të mira shqiptare, sa i takon Industrisë së Mermer-Granitit. Produkte të zgjedhura nga Depozitat e nxjerrjes në vende të ndryshme EU të origjinës së materialeve, Cilësi e lartë e përpunimit të tyre, Standard EU, Teknologji e përparuar, Stil, Klas, Design dhe të gjitha llojet e punimeve të Mermer-Granitit për Shtëpi, Vila, Zyra, Bar-Restorante, Hotele, Godina civile, industriale, komerciale, etj. ”VËLLEZËRIT KASA”: Ekip inxhinierik dhe profesional, Drejtues novator, Punë të kryera me cilësi dhe në afat, si edhe Çmime mjaft konkurruese, Ju mirëpresim!

Visited 820 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: