Photos

Description

Bimë medicionale, Vajëra esenciale, Përzierje bimore. Zgjidhja për të gjitha shqetësimet tuaja shëndetsore. Cilësia më e lartë është arritja jonë. Të gjitha produktet janë unike dhe nga Biosfera shqiptare. Ekip profesional, Këshilla, Asistencë dhe një doktor i shkëlqyer si Ylli Merja. Çertifikuar nga CODEX Italy dhe ALB INSPECT Tiranë.

Visited 5380 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: