Photos

Description

MATRONS DRESSES
Veshje për Femra !!
Themeluar në Izmir-Turqi MATRONS DRESSES paraqet një nga investimet më mbreslënëse në veshjet për gra dhe vajza, për sfilata dhe evente duke shënjuar kështu një aset plot vlerë edhe në tregun e Kosovës dhe më gjerë gjithashtu. MATRONS DRESSES: Stil, elegancë dhe design. Kemi përfaqësinë për Kosovë, Shqipëri, Maqedoni, Mal të Zi, Serbi dhe Bosnjë. Me 142 pika në të gjithë botën prej disa vitesh jemi edhe në Ferizaj, Gjilan etj, duke ofruar mbi 350 fustane unike dhe duke u ekspozuar në treg si një biznes mjaft i veçantë dhe atraktiv. MATRONS DRESSES: Produkte që ngjallin afeksion, staf i shkëlqyer, asistencë, shumëllojshmëri zgjedhjesh, garanci dhe çmime shumë të mira. Ju mirëpresim!

Visited 1097 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: