Photos

Description

Prodhim dhe Tregtim këpucësh cilësore – Shumicë & Pakicë. Teknologji e përparuar EU, Design italian dhe një Furnizues i dyqaneve kudo në Shqipëri. Prej 20 vitesh në treg garanton cilësi, çmime konkuruese, përkushtim, profesionalizëm dhe standard. Gjendet në Toplistën e Co. shqiptare.

Visited 1283 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: