Photos

Description

MAKINERI DRURI ”ELMEDIN”: Makineri për përpunimin e drurit dhe për prodhim të mobiljeve, dhe kjo me çmimet më të mira në tregun shqiptar. ”ELMEDIN”: Makineritë ofrohen në varësi të kërkesës së klientit: Të reja dhe Të përdorura. Kemi ekskluzivitetin e disa kompanive turke, por edhe bashkëpunim me mjaft marka italiane gjithashtu. ”ELMEDIN” ofron për të gjitha fabrikat dhe punishtet e prodhimit të mobiljeve: Makineri bordimi PVC ( bordatriçe ); Makineri universale ( Kareli ); Presa dyersh hidraulike; Bangofreza; Freza kopjuese; Pantografe universale; Kompresorë; Foratriçe; Aspiratorë; Torno druri dhe mjaft produkte e aksesorë të tjerë. MAKINERI DRURI ”ELMEDIN”: Asistencë gjatë dhe pas blerjes, Garanci, Profesionalizëm, Staf drejtues kreativ, Çmime mjaft konkurruese.

Visited 1612 times, 2 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: