Photos

Description

MAKINA ME QERA YLLI
Makina me Qera dhe Shitje Makinash !!
Makina me qera të të gjitha llojeve dhe kjo me çmime mjaft konkurruese. I vendosur në qendër të vendit dhe i drejtuar nga një administrator vizionar. Makina me qera YLLI shkëlqen në tregun shqiptar duke u pozicionuar në top listën e bizneseve më të mira të këtij lloji. Gjithnjë në shërbim të klientit vendas dhe të huaj, gjithnjë me asistencë, dokumentacion të rregullt, korrektesë, përkushtim dhe profesionalizëm. Makina me qera YLLI: Edhe shitje/blerje të makinave, fleksibilitet dhe një emër mjaft dinjitoz në Rinas e më gjerë! Përfitoni miq nga ofertat e herë pas hershme, ju mirëpresim!

Visited 2188 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: