Photos

Description

Makina me Qera ”MARIO-ANDRI”: Një biznes me fokus shërbimin cilësor ndaj klientit. Ofrojmë Makina me Qera dhe, në një gjendje teknike mjaft të mirë, me Kambio manuale dhe automatike, në varësi të dëshirave të klientit. E veçanta jonë, është se këto Mjete janë Ekonomike dhe jepen me Çmime mjaft të lira për një target të madh të klientelës. Makina me Qera ”MARIO-ANDRI”: Gjithmonë në shërbim të klientit, Gjithmonë në dispozicion të kërkesave të tij. Shërbim miqësor, Dokumentacion i rregullt, Asistencë dhe Klientë të kënaqur.

Visited 664 times, 2 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: